background
Voor & Achter de camera

Werkzaamheden

Omdat ik alles wat met 'verbeelding' te maken heeft fantastisch vind, strekken mijn werkzaamheden zich dan ook uit over verschillende aspecten. Zo heb ik een opleiding speldocent, vervolgd met werkzaamheden als acteur en later uitgebreid met regie en montage.

Acteur
Televisie, Film Theater

Vanaf 1985 ben ik professioneel bezig als acteur afwisselend in Theater, Televisie en Film.


Regisseur
Spelregie, Beeldregie

Vanaf 1996 ben ik als spelregisseur werkzaam voor RJBSTUDIO. Vanaf 2000 heb ik mij regiewerkzaamheden uitgebreid en regisseerde: bedrijfsfilms, commercials, videoclips en veel meer.


Presentator, Stem-acteur
Televisie-presentatie, Live-presentatie, Tekenfilms, Voice-Overs

Ik heb voor televisie zowel spelletjesprogramma's gepresenteerd, als informatieve programma's. Daarnaast presenteer ik greregeld live-events. Mijn werkzaamheden als stemacteur varieren van nasynchronisatie van (teken)films, maar ook Voice-Overs bij diverse programma's.


Overig
Producent, Editor

Vanaf 2000 ben ik als producent en editor bij PIXELTHIS werkzaam. Ik produceerde o.a. concertregistraties, commmercials, bedrijfsfilms, videoclips. Als editor deed ik montage voor een brede range aan producties; zowel binnenlandse als buitenlandse producties, televisieproducties, maar ook narrowwcasting.

Unlimited Colors
Menu Background:
Headings Color:
Reset colors | Preview 2
expand